everaftermh

2015. szeptember 24., csütörtök

Filózzunk!-Viharbogár, Astrid

Jó újra itt!

Mint írtam, lesznek még filózós cikkek. És most a második kedvenc sárkányfajomba tartozó gyönyörű egyeddel kezdek, Viharbogárral!
Őt az első filmben tényleg a "mindig ölni akar" részre csoportosíthattuk, amíg...Hablaty el nem kezdett "nagyon érteni a fenevadakhoz". A végén az előbb említett viking és Astrid ül a hátán. A második filmben a lánnyal nagyon összhangban vannak, meg is nyerik a versenyt. Néhany gif, hogy mindenki értse:
-Míg Fogatlan macska, Viharbogár kutya.

-Amint hazajön, azonnal Astridhoz megy, és megmutatja neki a kicsinyeit.

-Hallgat rá.

-De hogy ez mi akar lenni?

-Kiröhögni másokat, az neki is egyszerű

-Hogyan lopjunk embert?

És akkor a pontos célbatüskelövéséről meg a magnéziumokádásáról még nem is beszélve/írva. Akárcsak Fogatlan, Viharbogár is a végtelenségig hűséges a gazdájához. Bár ő jobban bízik az idegenekben. Eret (aki nem tudná, az ordibáló figura az embertolvajos gifen) elkapta, és végül nemcsak hogy megvédte, de fel is engedte a hátára. De nehogy valaki megkérdőjelezze a hűségét! Továbbra is Astrid számára a legfontosabb.
És akkor maradjunk is Astridnál!
Nagyon színes személyiség, de ez jó sok idő után derül ki. Hát, Astrid...
-Erőszakos.

-Szeret nevetni.

-Akrobata.

-Érzések fűzik Hablatyhoz (bár mondjuk a sárkányaik is elvannak)

-Meg ott van a yaklikőr. Ő megkóstólta már VALAHA??

Viszont ami kicsit bonyolult, az a Hangával fűzött kapcsolata. (Hanga Ő:
)
A Hangariadóban nagyon ellenségesen viselkedik vele, főleg miután a fekete hajú lány ellopja a sárkányát. De miután Hangának játtsza magát, hogy kiszabadítsa annak szüleit, egész barátságosak lesznek egymással. A harmadik évad 10-11-edik részében nagyon jó barátok.
De mára ennyi elég is lesz.

 (Íme, a pontos tüskelövés.) Mentem!

1 megjegyzés: