everaftermh

2015. szeptember 23., szerda

Filózzunk!-Fogatlan,Hablaty

Szerezz valami rágcsálnivalót, és olvasd el!

Mivel ma pechemre lázas vagyok, van időm cikket írni. Én egy olyan lány vagyok, aki szeret filozofálni, úgyhogy lesznek ilyen gondolkodós/elemzős cikkek, mint ez. Kezdjük majdnem mindenki kedvencével, Fogatlannal!
Ugye ő a sárkányfőszereplő, és nagyon jól ki van dolgozva. Pofavágásból ötös. Néhány példa:
-Ha be van rágva. Hablaty, rettegj a nyavalygó sárkánytól! :)

-Ha boldog. Egyszerűen irtó cuki!

-Ha mérges. Na, így tényleg ijesztő.

-Ezt nem tudom minek nevezzem. Élvezi, de akkor meg miért néz úgy ki, mint aki meg van ijedve?

Fogatlan a villám és halál istentelen ivadékának van kinevezve. Kikérem magamnak!

Ez egy kiscica. Egy kiscica, ami sebesen repül, plazmabombát lő és visszahúzható fogakkal rendelkezik.
Amit ismerünk Fogival kapcsolatban az az, hogy sosem tudhatod, mire készül. Ezt minden létező Ínas rajongó bizonyítani tudja legalább 1 indokkal (még én is, pedig rühellek indokolni). Mondjuk a Gift of the night fury-ban kiderül, hogy nem akar magától, segítség nélkül repülni. Azt akarja, hogy ne csak rajta, hanem Hablatyon is múljon a repülés. Hűséges kiscica!
Még Hablatyon is gondolkozzunk!
Ő meg az ember/vikingfőszereplő ugye bár, úgyhogy őt sem csak úgy tessék-lássék összedobták. Bár a sárkányának csak a műfarka észrevehető különbség a két film között, nála:

Felnőtt öt év alatt, na. De azok az arcok, amiket produkál!
-Bírd ki röhögés nélkül!

-"Végünk van."

-Hogyhogy sosem ugrik félre az ilyenek elől? Itt is csak Astridnak köszönheti!

-Boldog, táncoló viking :)

Hablaty az, akinek a tudatában van, hogy ő lesz a vezér, és hogy ő ezt nem akarja. De mégis, amikor itt az idő, helyt áll. Több száz év után az egyetlen viking, aki nem képes megölni egy sárkányt. Az  nem kifejezés, hogy nem olyan, mint a többiek. Igen gyorsan megoldotta a sárkány-problémát. Meg még más Hibbantrengető dolgot is csinált, harcba szállt Dagurral, az Ádázokkal, Alvinnal... Tökéletes lovas Fogatlan számára. És ez csak most jutott az eszembe: ezen a táncolós gifen jól látszik, hogy a haja be van fonva egy részen. De azt a fonást Astrid csak a második film elején csinálja! Lehet hogy túl sokat figyelek a részletekre, de ezt le kellett írnom. Ti észrevettétek?
Mára ennyi.

Viszlát!

1 megjegyzés:

  1. Attól még, hogy a 2. film elején fonja neki Asztrid, fonogathatta már előbb is, csak aztán ki lett bontva, visszafonva… Mindenesetre nekem se 1 évig van kibontás nélkül befonva a hajam!
    Gyógyulást Búzám!

    VálaszTörlés